KOEKELARE STUNT - ZONDAG 9 JULI

Op zondag 9 juli maken we er, in samenwerking met de Culturele Raad én ons hoofdsponsor AD Delhaize, een op en top familiedag van die ook gekaderd wordt in de feestelijkheden van Vlaanderen Feest!

Uiteraard blijft "The Beast" onze hoofdattractie. Die dag is het beschikbaar buiten elk competitieverband om. Maar we hebben er een pak attracties aan toegevoegd om er een echt familiegebeuren van te maken. 

Naast "The Beast" voorzien we immers ook verschillende springkastelen voor de kleinsten onder ons. Deze zullen in de speelweide geplaatst worden, naast het festivalterrein. Er zullen grimeurs aanwezig zijn, naast nog andere attracties. 

We openen op zondag de deuren om 10u00. Die dag worden enkel dagkaarten verkocht én iedereen in het bezit van een kaart is welkom vanaf dat uur. 

Om 10u30 bieden we in samenwerking met de Culturele Raad, in het kader van Vlaanderen Feest een mooi optreden aan, meerbepaald een hommage aan het Vlaamse lied. Nathalie Schoonbaert en de Hommageband o.l.v Dirk Vanderlinden zingt Vlaamse klassiekers, een eerbetoon aan vlaamse liedjes en artiesten om nooit te vergeten. 

Vanaf 12u00 laten we iedereen de kans om tegen democratische prijs de eerste mosselen van het seizoen te proeven, op voorwaarde dat ze beschikbaar zijn uiteraard.

Vanaf 13u30 beginnen de optredens voor de namiddag. Starten doen we met KAATJE bekend van de gelijknamige hit-reeks op KETNET.

Na Kaatje komt DE KETNETBAND! De KETNETBAND reist door het land met hun swingend en knettergek muzieprogramma. 

We sluiten de namiddag af met een optreden van GHOST ROCKERS! De populairste band van het moment bij kinderen en jongeren. Ook in 2017 zullen ze rocken op verschillende podia, in Koekelare Live on Stage!

Uiteraard zorgt het Feestcomité ervoor dat de aanwezigen niks tekort komen qua eten en drinken!

In het kader van "Vlaanderen Feest!" en dankzij de steun van AD Delhaize, kunnen we iedereen die op zondag 9 juli komt, 2 gratis jetons aanbieden. Men moet wel in persoon aanwezig zijn. U krijgt op die manier dus een korting van 4 euro!

Met andere woorden, een unieke zomer- en familietopdag in centrum Koekelare! 
Wanneer?
Familiedag ism AD Delhaize Koekelare
Zondag 9 juli 2017
Waar?
Site Koddaert
Ambachtenstraat 1
8680 Koekelare
Hoeveel kost het?
Dankzij de samenwerking met Koddaert, Delhaize Koekelare, Gemeente Koekelare en al onze andere sponsors kunnen we de ganse dag aanbieden voor een prijs van amper 15 euro.

In de kaart is ook onbeperkt toegang tot "The Beast" inbegrepen!
Voorverkoop
Tickets kunnen aangekocht worden in AD Delhaize Koekelare. 

Daarnaast worden er een beperkt aantal tickets aangeboden via www.ticketwinkel.be

Ticketwinkel.be  Parkeergelegenheid
- Parkeermogelijkheden in de Barnestraat, op de industriezone (Atlasstraat) en aan het winkelcentrum
- Fietsenstalling wordt voorzien
Praktische info
- Rugzakken en tassen worden afgeraden. Er kan en zal gecontroleerd worden aan de inkom
- Inkom enkel via de Ambachtenstraat in Koekelare
- Kinderen onder de 3 jaar gratis maar kids-ID kan gevraagd worden
- Hou er rekening mee dat de veiligheidscontroles (rugzakken en polsbandjes voor de kids) tijd vragen. Kom dus zeker op tijd om uw favoriete artiesten niet te missen

Tijdsindeling :

- Deuren open vanaf 10u00
- Optreden Nathalie Schoonbaert met 'Hommages' vanaf 10u30
- Optreden Kaatje vanaf 13u30
- Einde voorzien rond 18u00

- Iedereen krijgt een polsbandje. Voor de kinderen is het handig als het GSM-nummer van de ouders op hun bandje geschreven wordt. 
- Voor The Beast is het belangrijk om zich bij het binnenkomen te registreren. Er zal dan een tijdstip meegedeeld worden waarop gesprongen kan worden. Dit vermijdt dat men te lang dient te wachten om te kunnen springen
- De organisator is niet verantwoordelijk voor ongevallen die zouden kunnen plaatshebben gedurende de festiviteiten
- Tickets mogen op geen enkele manier doorverkocht worden

Veiligheid

- Ook het Feestcomité Koekelare moet zich houden aan de vernieuwde regels in verband met de veiligheid op de festivals: Daarom is het niet toegestaan om rugzakken of tassen mee te nemen naar Koekelare Stunt! Er zullen extra controles uitgevoerd worden aan de ingang, gelieve hiermee rekening te houden. Ook strikt verboden op het festivalterrein: scherpe voorwerpen, blikjes, flessen en glazen voorwerpen, stoelen (ook opvouwbare), grote zakken, laserpointers, dieren. Wel toegestaan  : paraplu's en selfie-sticks. Eigen dranken en etenswaren zijn niet toegelaten. 

We bevinden ons op privéterrein en vragen respect voor de locatie die ons ter beschikking wordt gesteld. Er zijn voldoende toiletten voorzien en er staan overal afvalcontainers voor het afval.