KOEKELARE STUNT - ZATERDAG 8 JULI

Als één van de weinigen in Vlaanderen zijn we er in geslaagd om het grootste springkasteel van de hele wereld, aka "The Beast" naar onze Gemeente Koekelare te halen. Het springkasteel is maar liefst 272 meter lang én iséén lange hindernissenpiste op lucht.
Op zaterdag organiseren we een "battle" tussen de verenigingen en groepen van Koekelare en omstreken. 
Voor wie toegankelijk? 

Die dag zal het springkasteel enkel toegankelijk zijn voor leden van sportverenigingen, jeugdverenigingen én particulieren, van Koekelare en omgeving, die zich inschrijven in groepen van 4. Het hindernissenparcours wordt door elke groep afgelegd met de bedoeling om gezamenlijk aan te komen!
Het gaat om een teambuildingevent, dus de tijd wordt pas opgenomen als de ploeg voltallig aan de meet staat.
Wanneer loopt wie?

Om alles vlekkeloos te laten verlopen zullen de 10-16 jarigen in de voormiddag het parcours afleggen, tussen 09u00 en 12u00.

Vanaf 13u00 zullen de +16-jarigen hun gang kunnen gaan. Het is de bedoeling om de 10 beste teams in elk geval nog een finale te laten lopen, later op de dag, om een uiteindelijke winnaar aan te duiden. 

Randanimatie op zaterdag
"The Beast" is tijdens ons weekend de hoofdact, met ook nog een pak randanimatie in de vorm van schitterende optredens. 

DE KOFFERS

Als eerste groep ontvangen we de jonge beloftevolle coverband "De Koffers". Deze groep bestaat uit Koekelarenaars die op korte tijd faam in de streek verwierf. 

De band bestaat uit : 

- Lennert Cools
- Janus Delrue
- Benjamin Verbrugghe
- Jemina Neirynck
- Jasper Doom

COCO JR. & THE ALL STARS!

Nadien is het de beurt aan Coco jr. & The All Stars! Dit is een gemengde groep muzikanten, met Coco Jr. die vroeger vooral bekend was van 'The Dinky Toys', waarmee vooral zwarte covers van soul-, funk-, disco-, r&b & dance-klassiekers foutloos worden nagespeeld. Coco Jr. is een notoir podiumbeest, een top-entertainer die met onweerstaanbare verleidingtrucks en wisecracks een publiek moeiteloos weet in te palmen. 

De Partyband bij uitstek!!

Als kers op de taart sluiten we de avond af met een knaller uit de streek, namelijk : 

PREUTELEUTE!

Na een sabatperiode én een succesvolle theatertournée bestijgen zij op 8 juli het podium in Koekelare met de band!
Wanneer?
The Battle! - Zaterdag 8 juli 2017
Waar?
Site Koddaert
Ambachtenstraat 1
8680 Koekelare
Hoeveel kost het?
Deelnemers jonger dan 16 jaar betalen in de voormiddag 5 euro per persoon. Voor mensen die niet deelnemen is de toegang in de voormiddag gratis. 

In de namiddag betaalt iedereen die springt 5 euro voor de deelname en 5 euro inkom voor de randanimatie. Dus 10 euro per persoon voor elke deelnemer. 
Mensen die niet deelnemen aan "The Battle" betalen 5 euro per persoon. 

De toegangsprijs vanaf 12u00 bedraagt 5 euro. 
Tickets zullen kunnen worden gekocht via Ticketwinkel of bij diverse lokale handelaars, waarvan onder andere : AD Delhaize, Clubhuis TC De Mote, cafetaria De Sporthal, Dagbladhandel Caroline, General Store Diksmuide. 
Voorverkoop
Ticketwinkel.be


- AD Delhaize
- Clubhuis TC De Mote
- Cafetaria De Sporthal
- Dagbladhandel Caroline
- General Store Diksmuide


Parkeergelegenheid
- Parkeermogelijkheden in de Barnestraat, op de industriezone (Atlasstraat) en aan het winkelcentrum
- Fietsenstalling wordt voorzien
Praktische info
- Rugzakken en tassen worden afgeraden. Er kan en zal gecontroleerd worden aan de inkom
- Inkom enkel via de Ambachtenstraat in Koekelare
- Kinderen onder de 3 jaar gratis maar kids-ID kan gevraagd worden
- Hou er rekening mee dat de veiligheidscontroles (rugzakken en polsbandjes voor de kids) tijd vragen. Kom dus zeker op tijd om uw favoriete artiesten niet te missen

Tijdsindeling :

- deuren open vanaf 9u00
- start competitie voormiddag vanaf 10u00
- finale 10 besten : tussen 18u30 en 19u15
- start optredens vanaf 14u30
- Preuteleute vanaf 19u30

- Iedereen krijgt een polsbandje. Voor de kinderen is het handig als het GSM-nummer van de ouders op hun bandje geschreven wordt. 
- Voor The Beast is het belangrijk om zich bij het binnenkomen te registreren. Er zal dan een tijdstip meegedeeld worden waarop gesprongen kan worden. Dit vermijdt dat men te lang dient te wachten om te kunnen springen
- De organisator is niet verantwoordelijk voor ongevallen die zouden kunnen plaatshebben gedurende de festiviteiten
- Tickets mogen op geen enkele manier doorverkocht worden

Veiligheid

- Ook het Feestcomité Koekelare moet zich houden aan de vernieuwde regels in verband met de veiligheid op de festivals: Daarom is het niet toegestaan om rugzakken of tassen mee te nemen naar Koekelare Stunt! Er zullen extra controles uitgevoerd worden aan de ingang, gelieve hiermee rekening te houden. Ook strikt verboden op het festivalterrein: scherpe voorwerpen, blikjes, flessen en glazen voorwerpen, stoelen (ook opvouwbare), grote zakken, laserpointers, dieren. Wel toegestaan  : paraplu's en selfie-sticks. Eigen dranken en etenswaren zijn niet toegelaten. 

We bevinden ons op privéterrein en vragen respect voor de locatie die ons ter beschikking wordt gesteld. Er zijn voldoende toiletten voorzien en er staan overal afvalcontainers voor het afval. 
Locatie